✔ Professionele studio voor opnames

✔ Allround videomarketing

✔ Ervaren dronepiloot

Buzz creëren voor een lopende promotie of vacature doe je met een promovideo voor je bedrijf.  

Zo vergaar je aandacht in grootsteden als Antwerpen. Beeld fascineert en zet sneller aan tot actie. Het is iets dat ongetwijfeld van pas komt als je je promotie of vacature in je bedrijf wil beklemtonen op sociale media. Personeel vinden is niet makkelijk. Een standaard geschreven vacature op je website, spoort niet snel aan tot solliciteren. Wat werkt beter? Tonen in welke werkomgeving je potentiële werknemer terecht gaat komen, hoe de job eruit ziet, de collega’s en de  werksfeer… Het is bewezen dat een vacaturevideo veel sneller meer sollicitanten aantrekt, dan een statische advertentie of tekst op website of social media…

Benieuwd hoe we deze resultaten kunnen boeken?

Krachtige promovideo met de visie van je bedrijf in Antwerpen

Een promotievideo maakt het verschil voor je bedrijf op vlak van aandachtvergaring, voornamelijk in grootsteden zoals Antwerpen. Denk maar aan hoe korte, maar krachtige video’s stilaan de markt en het internet overnemen. Apps zoals Tik Tok zijn populair vanwege hun video format. Het trekt de aandacht van de kijker en voor ze het weten zijn ze ettelijke uren kwijt aan scrollen. Een promovideo kan de vorm aannemen van jouw bedrijf met Antwerpen als backdrop. Mijn onderneming helpt sneller resultaten te boeken waar je klanten mee kan aantrekken of vacatures invullen. 

 

Organiseert je bedrijf een event en wil je een aftermovie of event video om de sfeer weer te geven? 

Dan is het geen slecht idee om dit ook vast te leggen in een korte reel of after-movie,want  promotiefilms van een bedrijfsevent zorgen tevens voor engagement met je bedrijf en tonen dat er ook wordt ingezet op een fijne bedrijfssfeer en collegialiteit.

Portret | Wuilmus Media

Zet samen met mij je onderneming in de kijker

Een promovideo creëert talloze voordelen voor een bedrijf in het bruisende hart van Antwerpen. Val op, vergaar aandacht en trek potentiële klanten aan. Een bedrijfsvideo laten maken is ook een sterke optie: het zorgt voor beeldmateriaal dat de geest van je onderneming perfect samenvat. Gaan we samen knallers van video’s op poten zetten? Neem eens een kijkje tussen mijn werk en wie weet brengt Wuilmus Media binnenkort jouw bedrijf in beeld. Stuur me gerust een e-mail via info@wuilmusmedia.com voor de promovideo van jouw bedrijf in Antwerpen.