Een selectie uit m'n videoproducties

Maintenance Partners Vacaturevideo

Waarom een vacaturevideo beter werkt om sneller sollicitanten aan te trekken? Simpel! Vacatures op een website, met de standaard vraag en aanbod voor de sollicitant, geven niet meer een inspirerende indruk. Een video daarentegen, met beelden van de mensen aan het werk op de locatie, de jobinhoud, de sfeer en collega’s, zorgt ervoor dat potentiële kandidaten sneller overgaan tot solliciteren. Bovendien is het veel voordeliger dan te werken met een recruiting bedrijf!

Navitec Employer Branding

Employer Branding… Hot topic in de marketing. Hoe dit als bedrijf in de tech sector bv aan te pakken? Met je projecten in showcase te zetten en zo je expertise weer te geven! 

Een project waar je als bedrijf fier op bent dat je het hebt verwezenlijkt. Hoe geef je dit het beste weer? Met enkele foto’s of een blog?  Of met een video, die het hele proces weergeeft?

Voor deze video zijn we meerdere dagen gaan filmen, omdat het herstel en revisie van een roer van een bulkcarrier nu eenmaal niet van vandaag op morgen gebeurd is. 

OLVP Bornem Promovideo

Een promotievideo voor OLVP Bornem.

Doel: Nieuwe leerlingen én leerkrachten aantrekken!

Hoe? De kwaliteiten van de school en waarin ze zich onderscheiden tonen om potentiële leerlingen en ouders  warm te maken om voor OLVP te kiezen. We hebben voor deze video met voice-overs van leerlingen en leraars gewerkt, om hun slogan ‘samen maken we school’ in de verf te zetten in de video.

OLVP Bornem Testimonials

Testimonials bouwen vertrouwen en autoriteit. Door de studenten en leraars/directie aan het woord te laten, horen geïnteresseerde leerlingen hoe het er op deze school aan toe gaat. 

Van deze video zijn eveneens ingekorte reels gemaakt, voor verspreiding op social media. De testimonials van de directie en leraars geeft het verhaal langs de kant van OLVP en waar OLVP voor staat. Samen is dit een heel sterk overtuigingsmiddel om potentiële leerlingen, ouders en leraars te laten kiezen voor OLVP.

Navitec-Interview CEO-New Office

Navitec, expert in scheepsherstellingen in de haven van Antwerpen verhuist na 45 jaar naar hun nieuw kantoor. 

Voorstelling van het nieuwe gebouw en voorstelling door de CEO.

Yakuza Fusion Restaurant Promo

A new kid in town! Fusion restaurant Yakuza.

Opdracht: Promotional trailer (hier te zien) en promo reels voor adds op social media.

E2MS Projectvideo

E2MS, een bedrijf gespecialiseerd in hoogspanningsverdeling en installatie van laadpalen, heeft nood aan een bedrijfsvideo. Om voldoende content te hebben hiervoor, nemen we tussendoor de belangrijkste/grote projecten op. Dit soort video’s scoort oa hoog in views op Linkedin. Resultaat van énkel deze video op Linkedin? 

15600 impressies, 4689 weergaven, 1096 min totaal bekeken en… 4150 bezoekers naar hun website! 

Dit soort video’s werkt dus enorm om de branding en naambekendheid van het bedrijf te vergroten.

Restaurant La Belle-Story

De chef van sterrenrestaurant La Belle vertelt over zijn passie 

en visie.Dit soort video’s zorgt voor een connectie met je publiek. 

Je deelt een stuk persoonlijkheid en je waarden.

 

Daardoor speel je in op de emoties van de kijker en zorg je ervoor dat ze sneller overgaan om een aankoop, bezoek of aanvraag te doen.

Beyers Koffie Reportagevideo

Een ingekorte versie van een video voor Beyers Koffie.

Interview in combinatie met beelden uit de productiehallen. 

Wie is Beyers en waarin onderscheiden ze zich…?

Tutorial Video Harley Davidson

Een tutorial/explainer video, kan je leven makkelijker maken. Voor je klanten én voor je sales team. 

Voordelen: Tijdwinst en geldbesparing. J want je moet niet alles telkens opnieuw uitleggen en jij of je personeel hebben tijd voor andere dingen.

Een video kan je klant bovendien thuis zoveel bekijken als hij of zij wil, wat voor complexe zaken ook voor hen een voordeel is. 

Video afspelen
BDO Belgium Teambuilding Event

Een event video van een teambuilding/coaching in de prachtige omgeving van Rendeux, Luxemburg.

 

Het bedrijf vroeg me beelden te maken van de activiteiten, de sfeer en drone beelden van de omgeving, zodat er een after-movie/promovideo van gemaakt kon worden.

E2MS Project video voor POA

Een projectvideo voor E2MS, in samenwerking met Port of Antwerp. De video licht een project uit waarbij ze een herlaadstation geïnstalleerd hebben om de nieuwe hybride schepen van PoA te herladen.

Business Event Havenhuis

Een event video voor BDO Belgium, gefilmd in het Havenhuis, in samenwerking met Port of Antwerp.

Deze video was voor interne doeleinden, om het reilen en zeilen van wat dit bedrijf organiseert elke maand in de kijker te zetten.

Plastiflex Bedrijfsreportage

Een videoreportage als onderdeel van het BDO News, een maandelijkse column, die verdeeld wordt op social media, om de bedrijfsactiviteiten in het daglicht te stellen. 

Hierbij heb ik de bestaande beelden van de bedrijfsvideo van Plastiflex herwerkt met het interview van de bedrijfsleider.

Video inzetten voor je bedrijf?