De passie van een videomaker

Wie ben ik en hoe ben ik tot mijn passie en beroep van video’s maken gekomen…? 

 

De aantrekking tot fotografie is begonnen in 2006: een weekend naar Amsterdam met een vriend die in de reclamewereld werkte. Daar kreeg ik van hem zijn professionele camera in handen geduwd. Dat gaf bij mij de klik, figuurlijk. 

 

Kort daarna heb ik m’n eerste  camera gekocht en ben ik begonnen. Zo is het lange tijd een hobby geweest, waar ik me voornamelijk op landschappen en urban fotografie heb toegespitst.

 

Met de loop der jaren werden camera’s steeds beter en beter en kunnen deze ondertussen ook perfecte videobeelden opnemen. 4k, hoge frame rates, hoge gevoeligheid in het duister…Dit was vroeger enkel denkbaar met peperdure grote camera’s en niet bereikbaar voor de gewone hobbyist. 

 

Gelukkig blijft technologie evolueren en dus heb ik m’n eerste hybride camera gekocht, die zowel professionele foto’s als video kon maken. Toen ben ik stilaan videocontent beginnen maken. 

 

In 2020 heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en vol te gaan als videomaker voor bedrijven en hen te helpen hun doelen te bereiken via videomarketing. 

Ik ben me verder gaan bijscholen (het stopt nooit) en ben er met volle goesting ingevlogen.

 

Wat ik zo geweldig vind aan mijn job nu, is dat ik kan bezig zijn met wat ik echt graag doe én daarnaast andere mensen en bedrijven helpen in hun groei door voor hen video’s te produceren die hen verder helpen hun bedrijf in the picture te zetten, meer sales binnen te halen en hun marketing te boosten.

 

Let’s create some visuals together!

Hulp nodig met video voor je bedrijf?