✔ Professionele studio voor opnames

✔ Allround videomarketing

✔ Ervaren dronepiloot

Wil jij graag een bedrijfsvideo laten maken die de kijker en potentiële of bestaande klant boeit en overtuigt? Bij Wuilmus Media sta ik je bij van A tot Z; van concept tot complete afwerking. Samen brengen we jouw bedrijfsidentiteit in beeld op een professionele en intrigerende manier. Videomarketing valt niet meer te missen in onze huidige markt. Je vangt de aandacht van de kijker zoals nooit tevoren. Ben je klaar om met Wuilmus Media jouw eerste stappen in de wereld van beeld te zetten?

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Multifunctionele bedrijfsvideo laten maken

Door een bedrijfsvideo te laten maken heb jij volledige controle over de perceptie van je onderneming. Zet je graag je waarden en normen in de verf? Dat en meer is mogelijk. We vertalen je bedrijfsidentiteit naar beeldmateriaal. Geven we er eventueel een unieke twist aan met bijvoorbeeld enkele drone shots? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos als je kiest om bij mij een bedrijfsvideo te laten maken. Hoe maken we je bedrijfsfilm multifunctioneel? Door de bedrijfsgeest bloot te leggen, zorg je voor een mogelijke connectie met potentiële werknemers. En aan de hand van een recruitingvideo voor je bedrijf zorg je sneller voor resultaat en meer keuze aan sollicitanten.

Portret | Wuilmus Media

Ontdek mijn portfolio

Naast het grote aanbod aan soorten video’s helpt mijn bedrijf je ook van begin tot einde. Met andere woorden heb je één contactpersoon: ik bedenk samen met jouw het concept, alsook ben ik de man achter de camera en verzorg ik alles tot in de puntjes tot op het einde. Wil jij een bedrijfsvideo laten maken in Antwerpen en omstreken of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Bekijk gerust mijn portfolio of stuur me vrijblijvend een e-mail via info@wuilmusmedia.com.