✔ Storytelling en visueel engagerend

✔ Allround videomarketing

✔ Ervaren dronepiloot

Een drone zorgt voor indrukwekkende of overzichtelijke beelden in de wereld van video. 

Vanuit vogelperspectief krijg je een heel ander beeld. Ook in videomarketing spelen drones een grote rol. Er zijn verscheidene scenario’s waarin deze luchtbeelden een meerwaarde bezorgen. Onder andere bij landschapsbeelden, denk maar aan een toeristische promovideo van een hotel, of om een overzicht te geven van een bedrijfsterrein. 

Als je je bedrijf in omgeving Antwerpen en omstreken wil voorstellen met een bedrijfsvideo, zijn enkele drone beelden geweldig als toevoeging om de aandacht te trekken.  Maak je websitebezoekers warm, zorg voor een duidelijk verhaal en professionele beelden, creëer nieuwgierigheid, pas de juiste marketingmethoden toe. En zorg zo voor nieuwe klanten, aanvragen of leads. 

Allemaal mogelijk met sterke videomarketing.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Een wowfactor dankzij drone video in Antwerpen

Met dronebeelden alleen ga je niet overtuigen. Vandaar dat mijn bedrijf uit Antwerpen je bijstaat met het creëren van een coherente video. Ik werk met een professionele drone met hoge resolutie. Wil jij graag drone beelden in je video? Bij Wuilmus Media kan je zorgeloos een bedrijfsvideo laten maken, dit van script tot scherm. Mijn bedrijf biedt hulp aan van A tot Z: van concept tot volledige afwerking assisteer ik je. 

Benieuwd hoe ik mijn passie voor videomarketing ontdekte? Lees alles over mijn verhaal.

Drone beelden en video voor je project? 

Drone beelden en drone video integreren zorgt voor overzicht, afwisseling in beelden en trekt de mensen aan omwille van dit perspectief. Voor een bedrijfsvideo is het altijd interessant om een overzicht van de gehele site te geven, of voor bepaalde projecten een overzicht of tijdsverloop vanuit de lucht te bieden.  

Organiseer je een event? Drone beelden geven ook hier een cool overzicht van het terrein en sfeer. 

Events promoten of after-movie? Laten we dan samen een promovideo voor je sociaal evenement op poten zetten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die drone video presenteert? Contacteer me dan vrijblijvend via info@wuilmusmedia.com en ik leg het je graag uit tot in detail.