✔ Professionele studio voor opnames

✔ Allround videomarketing

✔ Ervaren dronepiloot

Een aftermovie laten maken voor je evenement is ideaal om mensen te overtuigen om  naar toekomstige events te komen. Het is alsook een vereeuwiging van de leukste herinneringen binnen je bedrijf. Het zorgt voor herinneringen waar je dankzij de aftermovie meermaals op kan terugkijken. Waarom een aftermovie en geen fotoreportage? Heel simpel: video fascineert en ontroert. De emotie en ambiance spat van het beeld af. Kortom: video blijft je bij. Een aftermovie laten maken in samenwerking met Wuilmus Media is dus een win-win op alle fronten.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Een aftermovie van je evenement garandeert FOMO

FOMO, Fear Of Missing Out, is nog steeds een reëel concept en met een aftermovie speel je hier feilloos op in. De mensen die er niet bij konden zijn, zullen wensen dat ze wel aanwezig waren. In geval dat de kijker er wel bij was, zal het een mooi memento zijn. Het is een manier om zichzelf terug te transporteren naar het evenement in kwestie. Organiseer je een event in de buitenlucht? Dan zijn enkele shots via drone video een ongetwijfelde plus. Leg samen met mijn videomarketingbedrijf de sfeer vast op beeld. 

Portret | Wuilmus Media

Doe beroep op mijn kennis van videomarketing

Ben je benieuwd naar het totaalpakket voor een evenement? Werk allereerst een promovideo uit voor je sociaal evenement. Zo creëer je een buzz. Sterk begonnen is reeds gewonnen, toch? Ben je nieuwsgierig hoe mijn werk bij Wuilmus Media vertaalt in een aftermovie? Bekijk enkele voorbeelden in mijn portfolio. Denk je eraan om een aftermovie voor je evenement te laten maken? Contacteer mij vrijblijvend via info@wuilmusmedia.com en we brengen jouw visie tot leven.